'Feyenoord kon meer dan miljoen euro krijgen voor Nelom'

'Feyenoord kon meer dan miljoen euro krijgen voor Nelom'

Feyenoord ging zaterdagavond met Miquel Nelom in de basiself onderuit tegen NAC Breda (0-2). De verdediger vierde afgelopen week zijn 27ste verjaardag en is bezig aan zijn zevende seizoen in De Kuip. Toch was de kans aanwezig dat hij Feyenoord deze zomer had verlaten.

“Ik weet dat Nelom afgelopen zomer wilde vertrekken”, zegt Mikos Gouka, Feyenoord-volger van het Algemeen Dagblad, tegenover RTV Rijnmond. “Maar Feyenoord heeft gezegd dat hij niet weg mocht. Er was interesse en ze konden meer dan een miljoen euro voor hem krijgen. Lucas Woudenberg was alleen al verkocht en Feyenoord wilde Nelom niet laten gaan.”

“Ik wil niet op de stoel van Martin van Geel gaan zitten, maar vind maar eens een tweede linksback die beter is dan Nelom”, vervolgt hij. “Veel mensen zullen na gisteren zeggen dat er in de Eredivisie zeventien betere backs rondlopen, maar hij heeft wel al meer dan 150 Eredivisie-wedstrijden gespeeld. Het is nog niet zo eenvoudig om een tweede linksback te halen die je makkelijk kan inzetten en kan meedraaien op het niveau."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties