'Feyenoord kon meer dan miljoen euro krijgen voor Nelom'

zondag 24 september 2017 14:39 215.370 keer bekeken 739 reacties Pro Shots

Feyenoord ging zaterdagavond met Miquel Nelom in de basiself onderuit tegen NAC Breda (0-2). De verdediger vierde afgelopen week zijn 27ste verjaardag en is bezig aan zijn zevende seizoen in De Kuip. Toch was de kans aanwezig dat hij Feyenoord deze zomer had verlaten.

“Ik weet dat Nelom afgelopen zomer wilde vertrekken”, zegt Mikos Gouka, Feyenoord-volger van het Algemeen Dagblad, tegenover RTV Rijnmond. “Maar Feyenoord heeft gezegd dat hij niet weg mocht. Er was interesse en ze konden meer dan een miljoen euro voor hem krijgen. Lucas Woudenberg was alleen al verkocht en Feyenoord wilde Nelom niet laten gaan.”

“Ik wil niet op de stoel van Martin van Geel gaan zitten, maar vind maar eens een tweede linksback die beter is dan Nelom”, vervolgt hij. “Veel mensen zullen na gisteren zeggen dat er in de Eredivisie zeventien betere backs rondlopen, maar hij heeft wel al meer dan 150 Eredivisie-wedstrijden gespeeld. Het is nog niet zo eenvoudig om een tweede linksback te halen die je makkelijk kan inzetten en kan meedraaien op het niveau."

Gerelateerd nieuws
739 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 263 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 512 mensen actief, waarvan 106 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved