Gudde: ''Er was niet te onderhandelen met die autoriteiten''

Gudde: ''Er was niet te onderhandelen met die autoriteiten''

Feyenoord neemt het dinsdag op tegen Napoli in de tweede wedstrijd van de poulefase van de Champions League. De supporters van de Rotterdamse club zijn niet welkom bij de wedstrijd. Ondanks het verbod lijken er toch veel supporters af te reizen naar de Italiaanse stad.

“Ik heb geen idee hoe het gaat lopen”, zegt algemeen directeur Eric Gudde in De Tafel van Kees. “Het is zeer vervelend wat er is gebeurd. Er was werkelijk waar niet te onderhandelen met de autoriteiten daarover, helaas. De schaduw van het verleden neem je weer mee. Ik heb geen idee wat de mensen daar gaan doen.”

De club lijkt ook op het veld een zeer zware opgave te wachten staan. “Als ik kijk naar die voorhoede van Napoli…”, vervolgt Gudde, die bezig is aan zijn laatste weken als directeur van Feyenoord. “José Callejón, Lorenzo Insigne, Dries Mertens… Daar maak ik me wel enigszins zorgen over.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties