Feyenoord-supporters helpen en eren Gyan

Feyenoord-supporters helpen en eren Gyan

Chris Gyan is zaterdagavond voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op fraaie wijze in het zonnetje gezet door de supporters van Feyenoord. De 38-jarige oud-speler van de club, die kampt met financiële- en gezondheidsproblemen, kreeg een cheque overhandigd en zag kort voor de aftrap bij de Gerard Meijer Tribune een levensgroot spandoek voor hem naar beneden rollen. Hierop was de beeltenis van Gyan te zien, met daarboven de treffende tekst ‘Eens een Feijenoorder, altijd een Feijenoorder’.

Tijdens de warming-up van Feyenoord 1 verscheen Gyan kort op het veld van De Kuip, om uit handen van supporters Nick en Jeffrey een cheque, met daarop het prachtige bedrag van € 35.500, in ontvangst te nemen. Zij startten een inzamelingsactie voor de voormalig verdediger, nadat in het boek ‘King’ (geschreven door Michel van Egmond) bekend werd dat het levensgeluk van Gyan op verschillende manieren serieus wordt bedreigd. De geboren Ghanees bedankte de supporters voor hun steun en kreeg vervolgens een luid applaus.

Feyenoord steunt initiatief
Ook Feyenoord steunt het initiatief, door haar deel van de opbrengsten van de verkoop van het boek ‘King’ in de Feyenoord Fanshops in zijn geheel af te staan aan Gyan. Het boek is tevens verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop Online.

[dumpitem=16552]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties