Jones: ''Dat is het leven van een doelman''

Jones: ''Dat is het leven van een doelman''

Feyenoord verloor pijnlijk van NAC Breda in De Kuip. De blunder van Brad Jones is eigenlijk het verhaal van de hele avond. De doelman probeerde Thomas Enevoldsen uit te kappen, maar dat ging hopeloos mis. De invaller wist daarna de 0-2 binnen te tikken.

''Dat is het leven van een doelman. Het was een risico dat ik nam en het pakte niet goed uit. Het is helaas niet de eerste keer en ook niet de laatste,'' zegt Jones, die wel door de grond kon zakken. ''Je moet een man zijn. Accepteren en de wedstrijd afmaken. Dit is voetbal.''

Feyenoord zat geen moment in de wedstrijd. ''Er ging een hoop mis. We misten creativiteit en creëerden te weinig kansen. Buiten de penalty om hebben we hun doelman niet getest. Dat is teleurstellend. We moeten nu bij elkaar blijven als team en club en deze wedstrijd snel achter ons laten en doorgaan.''

Het is opnieuw niet gelukt om de nul te houden. ''We hebben twee nieuwe verdedigers. Zij moeten aan ons wennen en wij aan hen. Ik zeg dit niet als kritiek. Als team hebben we nog niet het niveau gehaald van vorig seizoen en dat moeten we vinden. We gaan daar hard aan werken,'' sluit de doelman af in gesprek met de NOS.

Jones: ''Dat is het leven van een doelman''
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties