Kritiek op Bilal: ''Die is gewoon klaar bij Feyenoord''

Kritiek op Bilal: ''Die is gewoon klaar bij Feyenoord''

Bilal Başaçıkoğlu heeft geen indruk weten te maken in de wedstrijd tegen NAC Breda. De aanvaller kreeg vanwege de schorsing van Steven Berghuis een kans om zich vanaf het begin te laten zien. Giovanni van Bronckhorst greep vlak na rust in en wisselde hem voor Sam Larsson.

Analist Arnold Bruggink vreest dat het niet meer goed gaat komen tussen Feyenoord en Başaçıkoğlu. ''Die is gewoon klaar bij Feyenoord. Het gaat hem niet worden, daar ben ik heilig van overtuigd. Ze mogen hopen dat daar straks een Turkse club voor komt en dat ze hem wellicht kunnen verkopen.''

''Hij gaat het bij Feyenoord niet meer maken. Die zit er nu te lang. Vandaag weer een moment om het te laten zien. Je merkt de reactie van het publiek. Daar kan hij tegen blijven vechten, maar daar kom je niet doorheen,'' is de pijnlijke conclusie van oud-voetballer Bruggink in het programma Eretribune.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties