''Dat ziet iedereen behalve Van Bronckhorst''

''Dat ziet iedereen behalve Van Bronckhorst''

De nederlaag van Feyenoord tegen NAC kwam voor velen als een grote verrassing. Zo ook bij Feyenoord-watcher Iwan van Duren. De VI-journalist is verbijsterend over de tactiek van Van Bronckhorst. “Er is gewoon geen Plan B bij Gio blijkbaar. Hij komt maar iedere keer weer met Kramer, onbegrijpelijk.’’

De maand september is voor Feyenoord vooralsnog een behoorlijk wisselvallige, zo erkent ook Van Duren. “Ik heb de afgelopen weken geen kampioenswaardig Feyenoord gezien. Wellicht de tweede helft tegen PSV, maar dat is ook geen maatstaf voor de komende wedstrijden. Ik verbaas mij er iedere keer weer over dat Van Bronckhorst steeds dezelfde spelers het vertrouwen blijft geven. Spelers zoals Bilal, Diks en Kramer zijn gewoon niet goed genoeg voor Feyenoord, dat ziet iedereen behalve Gio.”

Het seizoen is nog aardig pril en er is nog geen man overboord bij Feyenoord, maar de manier waarop er na tegenslagen wordt gereageerd doet Van Duren beseffen dat dit Feyenoord wellicht op papier de beste selectie heeft, maar het in de praktijk (nog) niet uitkomt. “Als hij (Van Bronckhorst, red.) wint, dan heb je gelijk, maar met deze veldbezetting lukt het ook niet. Want met alle respect voor NAC Breda, maar dit had je niet moeten verliezen. Ondanks de afwezigen bij Feyenoord vanavond”, briest Van Duren tegenover VI Radio.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties