Sven van Beek: ''I am back''

Sven van Beek: ''I am back''

Eindelijk goed nieuws voor Feyenoorder Sven van Beek. De verdediger is weer helemaal fit en kan zijn eerste minuten gaan maken voor de landskampioen. ''I am BACK,'' laat Van Beek dan ook trots op zijn Instagram-pagina weten. Hij zit definitief bij de wedstrijdselectie voor het duel met NAC Breda.

Van Bronckhorst is blij weer te kunnen beschikken over Van Beek, die bij de wedstrijdselectie zit vanwege een blessure aan de schouder bij Jerry St. Juste. ''Mooi dat Sven van Beek terug is bij de wedstrijdselectie. Hij heeft hard en lang geknokt om terug te keren,'' zegt de trainer in gesprek met Fox Sports.

Feyenoord hoopt de komende dagen een oefenwedstrijd te regelen voor Sven van Beek en Bart Nieuwkoop om wedstrijdritme op te doen. Dit maakte Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst afgelopen vrijdag bekend. Aangezien het tweede elftal pas weer speelt op twee oktober hoopt de club de komende dagen een tegenstander te vinden.

De 22-jarige verdediger liep in de voorbereiding van het seizoen 2016-2017 een blessure aan zijn voet op. Eind oktober leek hij volledig hersteld en maakte hij zijn rentree op het veld in de wedstrijd van Feyenoord 2 tegen Excelsior 2. Toch kreeg hij een terugval waardoor hij opnieuw lange tijd niet inzetbaar was. Bijna een jaar later is Van Beek klaar om minuten te maken.

 

I am BACK! #feyenoord

Een bericht gedeeld door Sven van Beek (@svenvanbeek) op

Lees meer over
Sven van Beek Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties