NAC-speler El Allouchi: ''Misschien onderschat Feyenoord ons wel''

NAC-speler El Allouchi: ''Misschien onderschat Feyenoord ons wel''

Feyenoord en NAC Breda treffen elkaar zaterdagavond in de Kuip. Middenvelder Mounir El Allouchi van de club uit Breda ziet zijn ploeg wel een goed resultaat halen tegen de landskampioen.

"Het klinkt misschien heel raar, maar ik heb er veel vertrouwen in", zegt NAC-middenvelder Mounir El Allouchi in gesprek met Omroep Brabant. "Feyenoord is een hele mooie wedstrijd om te spelen, zeker daar in de Kuip met een geweldige ambiance.''

Het bekeravontuur van NAC Breda is alweer voorblij. De club verloor met 4-3 van Achilles in de eerste ronde. ''We hebben Achilles geanalyseerd en de focus ligt nu helemaal op Feyenoord. Er zijn harde woorden gevallen ja, hardere woorden dan normaal."

''Misschien onderschat Feyenoord ons wel. Misschien denken zij het wel even te doen omdat wij met 4-3 hebben verloren van Achilles,'' hoopt El Allouchi. "We moeten daar vooral ons eigen spel spelen, want we hebben een goede voetballende ploeg. Wij moeten daar ballen tonen.''

Vloet niet inzetbaar
Rai Vloet is tegen Feyenoord niet inzetbaar. In samenspraak met de club heeft de speler het schikkingsvoorstel geaccepteerd van de aanklager betaald voetbal om hem voor drie duels te schorsen waarvan een voorwaardelijk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties