''Hoop volgende ronde vooral op een thuiswedstrijd''

''Hoop volgende ronde vooral op een thuiswedstrijd''

Feyenoord plaatste zich woensdagavond ten koste van ADO Den Haag voor de volgende ronde van het KNVB Bekertoernooi. De Rotterdammers wonnen in eigen huis met 2-0, maar het ging alles behalve gemakkelijk. Zo vindt ook Giovanni van Bronckhorst.

“Of dit een opluchting is? Nou, je ziet dat het moeizaam gaat dus ik ben blij dat we met 2-0 winnen. Ik was niet zozeer verrast door het spel van ADO Den Haag. In de beginfase is de opbouw van ons slordig en lijden we veel balverlies. Je voelt dan dat de tegenstander voelt dat er iets te halen valt. In de eerste 25 minuten hebben we dat niet goed gedaan.”

De hoofdtrainer van Feyenoord hoopt in de volgende ronde opnieuw op een thuiswedstrijd. “Het is altijd leuk om thuis te spelen”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. “De laatste jaren hebben we pittige lotingen gehad. Vandaag in de eerste ronde tegen ADO Den Haag is ook een moeilijke wedstrijd. Ik hoop vooral op een thuiswedstrijd.”
[dumpitem=16535]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties