El Ahmadi kritisch: ''Het was niet best vandaag''

El Ahmadi kritisch: ''Het was niet best vandaag''

Gemakkelijk ging het niet, maar Feyenoord won woensdagavond van ADO Den Haag. De Rotterdammers versloegen de Haagse club met 2-0 en bereikt daardoor de volgende ronde in het bekertoernooi. Dat Feyenoord niet in goeden doen was, zag ook aanvoerder Karim El Ahmadi.

“Het was niet best, vooral in de eerste helft”, reageert El Ahmadi tegenover FOX Sports. “We leden veel dom balverlies en waren onrustig in de opbouw. In de tweede helft hadden we een goede aanval waaruit we scoorden. Qua veldspel was het niet best vandaag. In de tweede helft was het iets beter, maar niet veel.”

“Ik denk dat in de eerste helft veel jongens de bal niet wilden hebben. Dat mag niet gebeuren. We spelen thuis en zijn de kampioen. Dan moeten wij het spel maken. Het belangrijkste is wel dat we een ronde verder zijn. Ik hoorde dat Vitesse eruit ligt. Dat laat zien dat alles kan gebeuren in het bekertoernooi, maar het was niet best.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties