Verkoop AZ - Feyenoord van start met 250 extra kaarten

Verkoop AZ - Feyenoord van start met 250 extra kaarten

Feyenoord kan voor de wedstrijd AZ – Feyenoord op zondag 1 oktober om 12:30 uur beschikken over duizend kaarten. Dat zijn 250 kaarten meer dan het aantal dat doorgaans beschikbaar is en het aantal dat AZ reglementair verplicht is om beschikbaar te stellen.

Bij elke uitwedstrijd blijkt dat het aanbod van kaarten voor Feyenoord-supporters niet voldoet aan de vraag die er vanuit het legioen bestaat. Gevolg is dat Feyenoord-supporters (vaak met succes) trachten kaarten voor vakken te bemachtigen die voor het thuispubliek bedoeld zijn. Zowel Feyenoord als AZ hopen dat het aanbieden van extra kaarten tegemoet komt aan de vraag naar kaarten vanuit de achterban en rekenen erop dat alle supporters van Feyenoord in het bezoekersvak zullen plaatsnemen.

Start kaartverkoop
Vanwege het beperkt aantal dagen dat nog resteert tot de wedstrijd vinden de verkoopmomenten voor de Diamond-, Gold- en Silvercardhouders snel achter elkaar plaats. De startdata van de kaartverkoop vind je hieronder:

*alleen als er nog kaarten resteren

Vervoersregeling
Evenals vorig jaar worden er een auto- en bus-combi aangeboden. De keuze voor de vervoersregeling is bepalend voor het vak waarin supporters zullen plaatsnemen. De 250 supporters reizend met de bus-combi nemen plaats op vak K. De 750 supporters reizend met de auto-combi nemen plaats op het ernaast gelegen vak L. Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen bij het bezoekersvak zijn minimaal vier supporters per auto verplicht. Na aankoop is het ruilen van je kaart en het wijzigen van de vervoersregeling niet mogelijk.

Infomail
De opstapplaats en omwissellocatie zijn hetzelfde als vorig seizoen. De infomail over AZ – Feyenoord wordt uiterlijk vrijdagmiddag 29 september verstuurd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties