Beugelsdijk: ''Feyenoord heeft een superselectie staan''

dinsdag 19 september 2017 19:55 192.640 keer bekeken 251 reacties Pro Shots

ADO Den Haag is aan een goede mini-reeks bezig. In de laatste twee competitiewedstrijden werd er met 1-2 gewonnen bij Willem II en met 1-1 gelijk gespeeld tegen Ajax. De club komt morgen met vertrouwen naar De Kuip voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Pas op de wedstrijddag zelf zal beslist worden of de licht geblesseerde oud-Feyenoorder Lex Immers in de basis zal starten.

Tom Beugelsdijk zal zeker een basisplaats krijgen. De verdediger denkt niet dat de twee opeenvolgende nederlagen van Feyenoord een rol zullen spelen in het wedstrijdverloop, zo vertelt hij aan De Telegraaf. "Ik zie geen paniek bij Feyenoord. Het is gewoon een hele mooie pot en we gaan er alles aan doen om die wedstrijd te winnen en een ronde door te komen. Ik vind dat Feyenoord een superselectie heeft staan, we kunnen dus zeker aan de bak.  Wij gaan er gewoon knallen, dat is het enige dat we kunnen doen."

Tevens is de bekerwedstrijd van morgen voor Beugelsdijk een weerzien met oud-teamgenoot Michiel Kramer. "Ik heb nog nooit tegen hem gespeeld in de tijd dat hij bij Feyenoord speelt. Ik kijk er naar uit, het worden mooie duels." 

Gerelateerd nieuws
251 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75054 leden - Op dit moment zijn 1179 mensen actief, waarvan 291 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved