Keuzes voor Van Bronckhorst in bekerduel

Keuzes voor Van Bronckhorst in bekerduel

Giovanni van Bronckhorst zit voor de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag van woensdagavond ruim in zijn keuzes. De hoofdtrainer kan weer beschikken over Ridgeciano Haps en Bilal Basaçikoglu, die zondag tegen PSV hun rentree maakten na enkele weken afwezigheid. Naast de langer geblesseerden is alleen Nicolai Jørgensen (hamstring) niet inzetbaar voor het duel in de eerste ronde van het bekertoernooi.

Zo heeft Van Bronckhorst tal van mogelijkheden tegen ADO Den Haag, de volgende etappe in de razend drukke weken voor Feyenoord. Zaterdag wacht met NAC Breda-thuis (aanvang 19:45 uur) de tweede thuiswedstrijd in vier dagen tijd, terwijl de selectie twee dagen later op het vliegtuig stapt voor de reis naar Napels. Na terugkeer van het Champions League-duel in Italië wordt de week afgesloten met een uitwedstrijd tegen AZ (zondag 1 oktober om 12:30 uur).

Met de volle agenda in het achterhoofd is Feyenoord er veel aan gelegen een plaats in de volgende ronde binnen negentig minuten veilig te stellen. Mocht er woensdag in De Kuip verlenging noodzakelijk zijn, dan kan Van Bronckhorst daarin een eventuele vierde wissel toepassen. De KNVB heeft van de internationale spelregelcommissie IFAB toestemming gekregen om in het bekertoernooi van dit seizoen een test uit te voeren met een vierde wissel, in plaats van de gebruikelijke drie wisselmogelijkheden tijdens een wedstrijd.

Feyenoord krijgt tegen ADO Den Haag in elk geval de kans om de nare smaak van de laatste twee wedstrijden weg te spoelen. Op jacht naar een ticket voor de tweede ronde van het toernooi kan het team rekenen op grote steun van het legioen, aangezien het bekerduel bijna uitverkocht is. De laatste kaarten voor Feyenoord – ADO Den Haag zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

[poll=346]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties