''Die hype over die overtreding loopt uit de klauwen''

''Die hype over die overtreding loopt uit de klauwen''

Steven Berghuis had zondagmiddag direct een rode kaart moeten krijgen. Althans, dat is de mening van Rene van der Gijp. De aanvaller beging tegen PSV een overtreding op Luuk de Jong, wat hem een gele kaart opleverde. Later ontving hij zijn tweede gele kaart.

“Ik heb me geïrriteerd aan alle geluiden rondom Berghuis want het was echt een overtreding van een absolute dorpsidioot”, zegt Gijp in Voetbal Inside. “Je kan iemand op die manier ook invalide schoppen. Hij gaat helemaal niet voor de bal. Als je daar geen rood voor geeft, laat dan je kaarten thuis.”

“Ik krijg heel Nederland over me heen, maar ben het niet met je eens”, reageert collega-analist Johan Derksen. “Die hype over die overtreding loopt uit de klauwen. Het is een contactsport.”

“Het enige dat je hem kwalijk kan nemen is dat hij te laat inkomt”, vervolgt De Snor. “Toen hij dat deed, heeft hij er alles aan gedaan om hem niet te blesseren. Hij trok zijn been in waardoor hij hem ongelukkig raakt met zijn knie. Het is een typische overtreding van een aanvaller.''

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties