Forse kritiek op Kramer: ''Gewoon niet goed genoeg''

Forse kritiek op Kramer: ''Gewoon niet goed genoeg''

Michiel Kramer krijgt er flink van langs in de media. De spits van Feyenoord had gisteren in de eerste helft slechts negen balcontacten en had geen meerwaarde voor de Rotterdamse club. Ook tegen City was hij onzichtbaar.

Veel analisten geven dan ook de voorkeur aan Larsson, Boëtius en Berghuis in de aanval. ''Ik vond dat een hele goede optie,'' zegt Kenneth Perez. ''Ik vind Kramer voor Feyenoord gewoon niet goed genoeg,'' oordeelt Van Hooijdonk in Studio Voetbal.

RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel neemt het op voor de Kramer. ''Het is nu heel makkelijk om op Michiel te gaan schieten, terwijl hij er niet zo heel veel aan kan doen dat hij tekort komt in dit soort wedstrijden. Misschien moet je hem dan gewoon niet opstellen in duels tegen City en PSV, als je weet dat hij daarin tekort komt.''

‘’Ik denk dat Kramer zeker zijn waarde kan hebben voor Feyenoord, vooral als pinchhitter in de grote duels,'' vervolgt de Feyenoord-watcher. ''Als de wedstrijd op slot zit om de boel open te breken of in de wedstrijden tegen ADO en NAC, dat is meer zijn niveau. Schrijf hem niet gelijk helemaal af.'' Bekijk de volledige video hieronder.

Lees meer over
Steven Berghuis Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties