Van der Heijden: ''Ik denk een verlies met veel perspectief''

Van der Heijden: ''Ik denk een verlies met veel perspectief''

Jan-Arie van der Heijden is teleurgesteld dat Feyenoord zichzelf niet heeft beloond voor het goede spel tegen PSV. De Rotterdammers verloren uiteindelijk met 1-0 door een slechte eerste helft. De tweede helft ging de ploeg meer risico nemen en achterin één op één spelen en dat pakte goed uit.

''Soms kies je voor een tactiek om PSV iets aan te bal te laten en van daaruit in de omschakeling gevaarlijk te worden. Dat was de tactiek in het begin, maar dat pakte niet goed uit. We waren slordig in de omschakeling en PSV was aan de bal goed,'' zegt Jan-Arie van der Heijden in gesprek met Voetbal Inside.

''Je zag aan de einde van de eerste helft dat we een aantal keer de bal afpakten en er goed uitkwamen. De tweede helft met tien man gingen we één op één spelen. PSV wist zich geen raad met ons. Zonde dat we geen punt pakken hier.''

Ondanks de tweede nederlaag van deze week kijkt Jan-Arie van der Heijden met een positief gevoel naar de komende wedstrijden. ''Ik denk een verlies met veel perspectief. Als je met tien man zo tegen PSV kan spelen dan denk ik dat je heel veel punten gaat halen dit seizoen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties