Haps: ''Ik snap dat ook niet, rare beslissing''

Haps: ''Ik snap dat ook niet, rare beslissing''

Feyenoord en PSV was een duel met twee gezichten. De eerste helft waren de Eindhovenaren de ploeg met de gevaarlijkste mogelijkheden. De tweede helft verzuimden de Rotterdammers een aantal grote kansen af te maken. Het was ook een harde wedstrijd. ‘’Ik denk dat dat er bij hoort,'' zegt Haps na afloop.

''We begonnen heel slecht. Tweede helft was je gewoon heer en meester,'' vervolgt de verdediger. Hij kan daar geen verklaring voor vinden. ''Ik weet het niet. Je hebt tien man, niets meer te verliezen. We gingen toen alles op alles spelen en dat ging veel beter. Veel kansen gekregen, helaas ging hij er niet in.''

Net als tegen Manchester City keek Feyenoord opnieuw na een aantal minuten tegen een achterstand aan. ''Ja, je maak het jezelf niet makkelijk zo natuurlijk. Dat is wel moeilijk. We gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar hij kwam niet.''

Ridgeciano Haps kreeg ook nog een opmerkelijke gele kaart. ''Ik snap dat ook niet, rare beslissing. Ik wil liever niet over de scheidsrechter praten. De gele kaart was zeker raar. Ik werd getrokken en geduwd toen gaf hij mij geel,'' zegt de verdediger in gesprek met Voetbal Inside.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties