Napoli en Manchester City halen uit in eigen land

Napoli en Manchester City halen uit in eigen land

Feyenoord is in Groep F van de Champions League gekoppeld aan Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Feyenoord.nl zet gedurende de groepsfase na ieder weekend de prestaties van de tegenstanders op een rij

Napoli aan kop
Napoli, de eerstvolgende tegenstander van Feyenoord in de Champions League, kende weinig genade voor promovendus Benevento. Mede door drie goals van Dries Mertens wonnen de Napolitanen met 6-0. De ruime zege was de vierde op rij, waardoor Napoli nu op basis van doelsaldo de nieuwe koploper is van de Italiaanse Serie A.

Zesklapper voor City
Na de 5-0 zege op Liverpool en de 0-4 tegen Feyenoord was het kruit van Manchester City nog niet verschoten. Op bezoek bij Watford won de formatie van Pep Guardiola met 0-6, waarbij Sergio Agüero voor een hattrick tekende. Met dertien punten uit vijf duels en een doelsaldo van +14 deelt City de koppositie van de Premier League nu met Manchester United.

Averij voor Shakhtar
Op bezoek bij hekkensluiter Chornomorets in Odessa kwam Shakhtar Donetsk zondagavond niet verder dan 0-0. Door de remise liep de achterstand op koploper Dinamo Kiev op tot drie verliespunten, dat nog wel eerst zijn inhaalwedstrijd zal moeten winnen om definitief afstand te nemen van Shakhtar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties