Kritiek op 'Gio': ''Kost je gewoon drie punten''

zondag 17 september 2017 21:01 208.945 keer bekeken 883 reacties Pro Shots

Feyenoord-watcher Iwan van Duren is niet tevreden over de tactische keuzes van Giovanni van Bronckhorst. "Ik vind zelf dat de nederlaag op zijn conto te schrijven is, met Kramer speel je al met tien man. Alles wat je opbouwt loopt vast voorin, dat is zo slecht voor de vastigheid."

"Repareren is allemaal leuk en aardig, maar hij had gewoon met Amrabat moeten beginnen en zonder Kramer. Iedereen kan zien dat Kramer niet meekan en toch stelt hij 'm op. Het kost je gewoon drie punten, want laten we eerlijk zijn: van dit PSV hoeven we niet onder de indruk te zijn."

Over Amrabat heeft Van Duren lovende woorden tegenover Voetbal International. "Indrukwekkend. Het is moeilijk invallen als het slecht gaat met je ploeg: fantastisch, balvast, sterk in het duel, een echte Feyenoorder zou ik bijna nu al willen zeggen."

De wedstrijd zelf was niet te vergelijken met hetzelfde affiche van vorig seizoen, toen Feyenoord er met een 0-1 overwinning vandoor ging. "Feyenoord heeft vorig jaar één kans gehad in deze wedstrijd, maar dit jaar minstens een handvol. Het was een hele bizarre wedstrijd wat mij betreft." 

Gerelateerd nieuws
883 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 268 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 71 mensen actief, waarvan 61 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved