Borst over nederlaag Feyenoord: ''Vind het niet zo rampzalig''

Borst over nederlaag Feyenoord: ''Vind het niet zo rampzalig''

Feyenoord ging woensdagavond hard onderuit tegen Manchester City. De Rotterdammers verloren in de Kuip met 0-4 en de club zou volgens menig analist geen schijn van kans hebben in de Champions League. Zaterdagavond boekte de Engelse club, dat eerder met 5-0 won van Liverpool, een 0-6 overwinning tegen Watford.

“Ik vind het allemaal niet zo rampzalig”, stelt analist Hugo Borst in het FOX Sports-programma De Eretribune. “Manchester City is gewoon veel en veel te sterk. Feyenoord kan zich meten met de middenmoot en de onderkant van de Premier League.”

“En ik las vanochtend nog dat Watford zich zou kunnen meten met de subtop van Engeland”, voegt collega-analist Arnold Bruggink toe. “Dat was gebaseerd op de goede seizoensstart en de nieuwe trainer. Toch gingen ze er met 0-6 af.” In de groepsfase van de Champions League treft Feyenoord ook Shakhtar Donesk en Napoli.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties