'Gio': ''Voorbarig om te zeggen dat we verder zijn dan PSV''

'Gio': ''Voorbarig om te zeggen dat we verder zijn dan PSV''

Feyenoord volgt zondagmiddag de competitie in Eindhoven. Na de pijnlijke nederlaag tegen Manchester City (0-4) in de Kuip hoopt Giovanni van Bronckhorst dat zijn ploeg goed voor de dag komt tegen PSV. De trainer kijkt uit naar de eerste topper van het seizoen.

“De eerste nacht na de wedstrijd tegen Manchester City was moeilijk”, zegt Van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “De volgende dag bekijk je de beelden en ben je er wel even mee bezig. De nederlaag kwam hard aan, daarom was iedereen donderdag vrij om de hoofden leeg te maken. Vanaf vandaag gaat het volledig over de wedstrijd van zondag.”

“Het is voorbarig om te zeggen dat Feyenoord verder is dan PSV”, zo blikt hij vooruit naar het duel van zondag. “Ze hebben één keer verloren, wel de teleurstelling van het mislopen van Europees voetbal. Het blijft een goede ploeg. Ik weet niet wat ons te wachten staat zondag en hoe PSV deze wedstrijd gaat benaderen. Ik denk dat ze fel beginnen. Aan de bal moeten wij het verschil maken.”

[dumpitem=16511]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties