Toornstra: ''Helaas was ik daar het slachtoffer van''

Toornstra: ''Helaas was ik daar het slachtoffer van''

Jens Toornstra begon vanwege tactische wijzigingen tegen Manchester City op de bank. De middenvelder zag zijn ploeg al snel op een 0-3 achterstand komen. In de rust kwam Toornstra alsnog in het veld voor Steven Berghuis, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

"Ik wist al een aantal dagen dat ik niet in de basis zou staan, het is nooit leuk horen dat je niet speelt,'' zegt de middenvelder in gesprek met het ANP. ''Maar je moet tegen zo'n tegenstander natuurlijk wel met een tactisch strijdplan komen. Helaas was ik daar vanavond het slachtoffer van."

Jens Toornstra had begrip voor de beslissing van Giovanni van Bronckhorst. "Ergens kan ik dat ook wel begrijpen. Ik ben teleurgesteld, maar je moet ook tactisch denken. We speelden met vijf verdedigers en twee middenvelders, dus dan valt er één positie op het middenveld weg. Helaas was dat vandaag die van mij."

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties