Vente: ''Je debuut maken is het mooiste wat er is''

Vente: ''Je debuut maken is het mooiste wat er is''

Dylan Vente heeft in de wedstrijd tegen Manchester City zijn debuut gemaakt voor Feyenoord. De 18-jarige spits mocht in de tweede helft in het veld komen voor Michiel Kramer en stond ineens tegen de wereldsterren van het huidige voetbal.

Dylan Vente had niet verwacht zijn debuut te maken tegen City. ''Nee, niet toen de wedstrijd begon. Toen ik het te horen kreeg, was het wel een kippenvelmomentje. Je weet dat het al 0-4 staat, maar je debuut maken is het mooiste wat er is en zeker in de Champions League,'' zegt Vente in gesprek met het Algemeen Dagblad.

''Met de trainingen merk ik dat ik beter word. Door de ervaring van de andere spelers word ik een completere speler, fysiek ook. Dat is anders dan bij de junioren.'' De talentvolle aanvaller van Feyenoord heeft na afloop bewust geen shirtje geruild met iemand van Manchester City. ''Dit shirtje is speciaal en wil ik houden.''

[dumpitem=16506]

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties