Boëtius: ''Het had wel wat minder pijnlijk gekund''

Boëtius: ''Het had wel wat minder pijnlijk gekund''

Jean-Paul Boëtius wil de nederlaag tegen Manchester City zo snel mogelijk vergeten. Feyenoord verloor met 0-4 van de Engelse topclub en incasseerde daarmee de grootste thuisnederlaag ooit in een Europese wedstrijd.

''Zondag wacht PSV, we moeten met opgeheven hoofd en de borst vooruit het veld opstappen in Eindhoven. Wij zijn nog steeds de top van Nederland, dat gaan we zondag weer laten zien,'' zegt de aanvaller in gesprek met FOX Sports.

''We wisten vooraf al dat het moeilijk zou worden en als je dan zo snel zo'n goal tegen krijgt, wordt het helemaal lastig.'' Na ruim twintig minuten spelen keek Feyenoord al tegen een 0-3 achterstand aan. ''We waren heel erg zoekende in het begin.''

''De spelers van City rouleerden steeds qua posities, daardoor waren wij constant een stapje te laat. Kijk, het is geen schande om van deze ploeg te verliezen, maar het had wel wat minder pijnlijk gekund. We moeten dit hoofdstuk snel afsluiten en er zondag weer staan. En dat gaat ook gebeuren, daarvan ben ik overtuigd.''
[dumpitem=16504]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties