''Ik zou Berghuis en Boëtius voorin opstellen''

''Ik zou Berghuis en Boëtius voorin opstellen''

Feyenoord neemt het vanavond op tegen de miljoenenploeg van Manchester City. Al dagen loopt de discussie over de best mogelijk opstelling voor de Rotterdammers. Oud-Feyenoorder Rob Jacobs is duidelijk en zou zeker niet starten met spits Michiel Kramer.

"Kramer heeft daar niets te zoeken,'' zegt de 73-jarige Jacobs in gesprek met NUsport. ''Hij is een centrumspits die gevaarlijk is in het strafschopgebied van de tegenstander, maar daar kom je vanavond helemaal niet. En als je er wil komen, heb je loopvermogen nodig en ook dat heeft hij niet. Bij een eventuele 0-1 stand kun je Kramer er wel in zetten en lange ballen spelen.''

"Ik zou Steven Berghuis en Jean-Paul Boëtius voorin opstellen. Zij zijn snel en moeten vanaf het middenveld reageren. Ik vind Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena, Jens Toornstra en Sofyan Amrabat de vier ideale middenvelders. Dat zijn lopers, ze kunnen verdedigend de bal afpakken en omschakelen naar een snelle tegenaanval."

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties