''Berghuis heeft zelfs nog nooit verloren in De Kuip''

woensdag 13 september 2017 08:37 104.770 keer bekeken 210 reacties Pro Shots

Feyenoord-watcher Iwan van Duren is euforisch over de terugkeer van Feyenoord tussen de beste clubs van Europa. Vanavond opent de Rotterdamse club de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. "Dit is de kroon op het werk.''

"Het is een historisch moment voor Feyenoord dat hiermee terug is waar het wil zijn,'' vervolgt Van Duren tegenover Voetbal International. ''Rotterdam gloeit van trots. Dit is de grootste beloning, het grootste podium. Heel Europa kijkt mee."

De Rotterdamse club maakt kans op een goed resultaat. "Absoluut! In De Kuip hoeft Feyenoord van niemand bang te zijn. Ik weet ook wel dat Feyenoord een selectie heeft van nog geen twintig miljoen, dat het de belangrijkste speler mist en dat de tegenstander een half miljard op het veld heeft staan, maar Feyenoord thuis is een macht. Berghuis heeft zelfs nog nooit verloren in De Kuip."

Die absentie van Jørgensen, die tegen Heracles Almelo uitviel met een hamstringblessure, zou nog wel een probleem kunnen worden. "Er is maar een speler niet vervangbaar en dat is Jørgensen, dus dat is het ergste wat er kon gebeuren. Op alle tien de posities kun je redelijk gelijkwaardige spelers brengen, maar voor Jørgensen is er geen vervanger."

Van Duren hoopt op een herhaling van de wedstrijd tegen Manchester United (1-0) van vorig seizoen. "Je moet eigenlijk de wedstrijd zo lang mogelijk neutraal maken en dan hopen op die ene kans, wat tegen United vorig jaar ook gebeurde, en daar scherp zijn," sluit de Feyenoord-watcher af. De landskampioen trapt vanavond om 20:45 in een uitverkochte Kuip af.

Laatste headlines
210 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 76 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64390 leden - Op dit moment zijn 1336 mensen actief, waarvan 351 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting