Feyenoord maakt zich zorgen over Napoli-uit

Feyenoord maakt zich zorgen over Napoli-uit

Feyenoord maakt zich grote zorgen om de organisatie van de uitwedstrijd in Napels voor de Champions League. Ondanks de toezegging vanuit de Italiaanse autoriteiten om voor afgelopen vrijdag uitsluitsel te geven over het wel of niet toekennen van kaarten voor de Feyenoord-supporters werd tot op heden nog niets vanuit Napels vernomen. Dit ondanks meerdere en dagelijkse verzoeken vanuit Feyenoord om duidelijkheid te verschaffen.

De wedstrijd SSC Napoli – Feyenoord staat op het programma voor dinsdag 26 september. De tijd begint inmiddels dus te dringen, ook omdat aan de verkoop van wedstrijden voor voetbalwedstrijden in Italië een aantal wettelijke bepalingen kleeft, waaraan zowel Feyenoord als de supporters eventueel moet voldoen. Gezien de korte tijd die resteert zal het een hele opgave worden om aan die bepalingen te kunnen voldoen. Elke dag dat het antwoord langer op zich laat wachten maakt het voor Feyenoord moeilijker om een wedstrijd waarbij haar supporters welkom zijn op een gedegen manier te organiseren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties