Van Bronckhorst bevestigt: Haps niet inzetbaar tegen City

dinsdag 12 september 2017 17:30 89.545 keer bekeken 169 reacties Pro Shots

Feyenoord kan naast spits Nicolai Jørgensen ook niet beschikken over Ridgeciano Haps. De verdediger heeft een enkelblessure opgelopen in de thuiswedstrijd tegen Willem II en kon daardoor afgelopen weekend tegen Heracles Almelo ook al niet in actie komen.

Giovanni van Bronckhorst bevestigt op de persconferentie dat Ridgeciano Haps niet inzetbaar is tegen Manchester City. De trainer van Feyenoord wil niet prijsgeven in welk systeem de Rotterdammers gaan aantreden in de Champions League.

''Er zijn heel veel mogelijkheden om dat te doen. Vijf verdedigers, twee aanvallers, middenvelder erbij. Hoe precies, zien jullie morgen.'' Feyenoord gaat vooral proberen weinig ruimte weg te geven. ''Wij moeten het compact houden en de momenten in de omschakeling kiezen,'' zegt de trainer, geciteerd door RTV Rijnmond.

Giovanni van Bronckhorst heeft de wedstrijd Manchester City - Everton een aantal keer bekeken. De ploeg van Ronald Koeman hield toen één punt over aan het duel. ''Het ontbreken van Haps en Jørgensen zorgt er niet voor dat ik anders ga spelen. Dat bepaalt de tactiek en niet de poppetjes.''

Het aantal afwezigen bij Feyenoord komt door de afwezigheid van Jørgensen, Haps en Basaçikoglu op zes. Naast het hierboven genoemde drietal ontbreken ook de al langer geblesseerden Kenneth Vermeer, Sven van Beek en Bart Nieuwkoop in de wedstrijdselectie.

Laatste headlines
169 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64390 leden - Op dit moment zijn 1336 mensen actief, waarvan 352 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting