Van Bronckhorst bevestigt: Haps niet inzetbaar tegen City

Van Bronckhorst bevestigt: Haps niet inzetbaar tegen City

Feyenoord kan naast spits Nicolai Jørgensen ook niet beschikken over Ridgeciano Haps. De verdediger heeft een enkelblessure opgelopen in de thuiswedstrijd tegen Willem II en kon daardoor afgelopen weekend tegen Heracles Almelo ook al niet in actie komen.

Giovanni van Bronckhorst bevestigt op de persconferentie dat Ridgeciano Haps niet inzetbaar is tegen Manchester City. De trainer van Feyenoord wil niet prijsgeven in welk systeem de Rotterdammers gaan aantreden in de Champions League.

''Er zijn heel veel mogelijkheden om dat te doen. Vijf verdedigers, twee aanvallers, middenvelder erbij. Hoe precies, zien jullie morgen.'' Feyenoord gaat vooral proberen weinig ruimte weg te geven. ''Wij moeten het compact houden en de momenten in de omschakeling kiezen,'' zegt de trainer, geciteerd door RTV Rijnmond.

Giovanni van Bronckhorst heeft de wedstrijd Manchester City - Everton een aantal keer bekeken. De ploeg van Ronald Koeman hield toen één punt over aan het duel. ''Het ontbreken van Haps en Jørgensen zorgt er niet voor dat ik anders ga spelen. Dat bepaalt de tactiek en niet de poppetjes.''

Het aantal afwezigen bij Feyenoord komt door de afwezigheid van Jørgensen, Haps en Basaçikoglu op zes. Naast het hierboven genoemde drietal ontbreken ook de al langer geblesseerden Kenneth Vermeer, Sven van Beek en Bart Nieuwkoop in de wedstrijdselectie.

Van Bronckhorst bevestigt: Haps niet inzetbaar tegen City

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties