Toornstra: ''We willen heel graag overwinteren''

Toornstra: ''We willen heel graag overwinteren''

Morgen gaat het beginnen voor Feyenoord. Dan start voor de Rotterdamse club de groepsfase van de Champions League. De Engelse topclub Manchester City komt dan op bezoek in De Kuip. Jens Toornstra hoopt te overwinteren met Feyenoord.

''We willen heel graag overwinteren. Het liefst natuurlijk in de Champions League, maar anders maar in de Europa League.'' De komende weken staat een aantal krakers te wachten voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. ''In zulke wedstrijden kun je laten zien wat je waard bent,'' zegt de middenvelder in gesprek met NUsport.

Over het drukke programma maakt Toornstra zich geen zorgen. "Ik vind het heerlijk. Ik speel liever wedstrijden dan dat ik train. Je moet alleen wat slimmer zijn. Wat meer rust nemen en goed eten. We zien wel wat het gaat worden. Het zou mooi zijn als we hetzelfde als vorig seizoen kunnen bereiken toen we in een paar dagen tijd van zowel Manchester United als PSV wonnen.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties