'Duurste selectie ooit' reist zonder Kompany af naar Rotterdam

'Duurste selectie ooit' reist zonder Kompany af naar Rotterdam

Vincent Kompany is toch niet inzetbaar tegen Feyenoord. De verdediger van Manchester City heeft maandag niet meegetraind met de selectie, omdat hij nog te veel last heeft van zijn kuitblessure. Eerder waren de verwachtingen dat de aanvoerder in de Champions League wedstrijd tegen Feyenoord weer minuten kon maken.

Vincent Kompany sloeg ook de wedstrijd van aflopen weekend tegen Liverpool over. De Belgisch international krijgt rust en komt komend weekend tegen Watford mogelijk wél weer in actie. Manchester City-doelman Ederson is fit genoeg voor het duel van woensdag met Feyenoord. Hij verliet afgelopen weekend het veld per brancard na een schop tegen zijn hoofd.

Manchester City heeft momenteel de duurste selectie ter wereld. Dat meldt CIES Football Observatory. De selectie van The Citizens heeft liefst 853 miljoen euro gekost. Dat is drie miljoen meer dan PSG, dat afgelopen zomer ook fors investeerde in de selectie. Op gepaste afstand volgen Manchester United (784), Chelsea (644), Barclona (628), Real Madrid (497) en Juventus (470).

 

Een bericht gedeeld door FR12.nl (@fr12nl) op

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties