Kramer: ''Ik zit over een lange periode vrij goed in mijn vel''

Kramer: ''Ik zit over een lange periode vrij goed in mijn vel''

Feyenoord neemt het morgen tegen Manchester City mogelijk op met Michiel Kramer. De spits kent geen vrees en ziet een rol als aanvaller, nu topscorer Nicolai Jørgensen minimaal een week is uitgeschakeld, als een hoogtepunt in zijn loopbaan.

Michiel Kramer beseft dat het niet gemakkelijk gaat worden. ''Manchester City heeft een ploeg die meer dan een half miljard heeft gekost. Als Nederlandse clubs kunnen we daar nooit tegenop en je moet het ook niet willen. Want de bedragen die zij betalen voor spelers slaan toch nergens op? Maar in de praktijk loopt het in het voetbal soms toch anders.''

''We weten allemaal dat de absolute top, gewoon de top van de wereld, tegenover ons komt te staan. Manchester City schaar ik bij PSG, Real Madrid, Barcelona, Monaco, Bayern München en Juventus. Wij staan daar met Feyenoord heel ver vanaf. Door op een ongelooflijke manier de strijd aan te gaan en die ploegen gewoon aan te pakken, kunnen we soms iets moois neerzetten.''

Michiel Kramer traint met plezier bij Feyenoord en gaat vol voor zijn kans als hij die krijgt. ''Ik zit over een lange periode vrij goed in mijn vel. Tegen Heracles vond ik ook dat ik redelijk tot goed speelde. Daarom kijk ik er naar uit om ook in de Champions League te spelen,'' sluit de spits af in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties