Slotboom stapt uit raad van commissarissen Feyenoord

Slotboom stapt uit raad van commissarissen Feyenoord

Rob Slotboom is, na Pim Blokland negen maanden geleden, de tweede persoon van de Vrienden van Feyenoord die uit de raad van commissarissen stapt. De Vrienden van Feyenoord zijn nu alleen nog vertegenwoordigd door vleesmagnaat Herman van Drie.

Een te kleine invloed op de dagelijkse gang van zaken zou de reden van het terugtreden van beide mannen zijn. President commissaris Gerard Hoetmer en technisch directeur Martin van Geel zouden alle beslissingen in samenspraak nemen. Enkele minuten voordat Feyenoord feiten via de eigen mediakanalen naar buiten ging brengen zou de rest van de rvc pas op de hoogte worden gebracht.

De overige leden van de rvc zijn Gérard Moussault en William Bontes, maar ook laatstgenoemde vertrekt binnenkort: hij zal per 1 januari 2017 in dienst treden bij VolkerWessels, dat waarschijnlijk een belangrijke partner zal worden bij de bouw van het nieuwe stadion, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties