''Je hebt altijd een kans, dat is het mooie aan voetbal''

''Je hebt altijd een kans, dat is het mooie aan voetbal''

Feyenoord speelt woensdag voor het eerst in jaren weer in de Champions League. De komende dagen blikken diverse oud-spelers van de club vooruit op het Europees avontuur van Feyenoord. Clemens Zwijnenberg speelde 34 competitieduels voor de Rotterdamse club én hij kwam in actie in de Champions League.

"Het muziekje, de sfeer, het niveau van de tegenstanders.... Europees voetbal is al mooi, maar de Champions League is een verhaal apart," mijmert Zwijnenberg. Hij speelde mee in 1997, toen Feyenoord dankzij twee doelpunten van Julio Ricardo Cruz met 2-0 won van Juventus.

Feyenoord is dit jaar ingedeeld in een sterke groep. Napoli, Shakthar Donetsk en Manchester City zijn de tegenstanders in de groepsfase. "Je hebt altijd een kans, dat is het mooie aan voetbal. Daarom is het ook zo'n leuk spelletje," zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. Bekijk hieronder de volledige reportage.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties