Berghuis: ''Ik weet niet welke kans we maken''

De spelers van Feyenoord hebben voorafgaand aan de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo de wedstrijd van Manchester City bekeken. De aankomende tegenstander van de Rotterdamse club maakte indruk tegen Liverpool en won met maar liefst 5-0.

Steven Berghuis is onder de indruk van de Engelse club. ''Het was niet eens verrassend. Manchester City is een absolute topploeg. Het haalde in de zomer even drie spelers van 50 miljoen euro en heeft gigantisch veel voetballend vermogen,'' zegt de aanvaller in gesprek met De Telegraaf.

''Ik weet niet welke kans we maken, maar ik verheug me wel op wat er komen gaat. Je weet dat het lastig wordt om tegen die club overeind te blijven. Het enige dat we kunnen doen is onze huid heel duur verkopen en zorgen dat we heel veel energie in de wedstrijd stoppen.''

Feyenoord begon sterk tegen Heracles en stond in de eerste helft al met 0-3 voor. ''Man, we waren zo goed voor rust. Er zat tempo in, we hadden elke tweede bal, we hadden constant het initiatief en ik kan me niet herinneren dat ik een keer op mijn eigen helft ben geweest.''