Boëtius: ''De tweede helft maakten we veel te veel foutjes''

Boëtius: ''De tweede helft maakten we veel te veel foutjes''

Jean-Paul Boëtius speelde wederom een sterke wedstrijd voor Feyenoord. De aanvaller maakte in de eerste helft de 0-3 voor de Rotterdammers en werd in de 68ste minuut gewisseld voor Sam Larsson. Voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst werd het daarna nog spannend.

Heracles Almelo kwam terug tot 2-3 tegen Feyenoord. ''In de eerste helft maakten we alleen maar goede keuzes, dan kun je heerlijk vrijuit voetballen. In de tweede helft maakten we veel te veel foutjes, waardoor zij nog gevaarlijk konden worden. Dat moet eruit,'' zegt Boëtius in gesprek met Metro.

Boëtius volgde het duel na zijn wissel in de kleedkamer. ''Het beeld van de Fox Sports-app liep achter op het geluid hier in het stadion, dus het was best verwarrend. Op een gegeven moment hoorde ik de fans zo hard juichen dat ik dacht dat het 3-3 was geworden. Gelukkig was dat niet zo en viel hij er aan de andere kant in.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties