Heracles Almelo blokkeert kaarten Feyenoord-supporters

Heracles Almelo blokkeert kaarten Feyenoord-supporters

Heracles Almelo stelt alles in het werk om Feyenoordfans van de thuisvakken te weren zaterdagavond, als de landskampioen op bezoek komt in Almelo. Heracles heeft de tickets van 25 Feyenoordsupporters geblokkeerd. De supporters hebben een mail ontvangen en krijgen hun geld terug.

''De afdeling veiligheid heeft in samenwerking met ticketing een aantal mensen weten te traceren uit de regio Rotterdam. Zij hebben fankaarten aangeschaft en daar wedstrijdkaarten mee gekocht, terwijl ze nog nooit bij ons zijn geweest,'' vertelt directeur Nico-Jan Hoogma tegenover Tubantia.

''Iedereen die een kaartje heeft gekocht moet op zijn eigen plaats zitten. Daarmee voorkom je ook irritatie bij onze supporters. Feyenoordsupporters horen simpelweg gewoon in het uitvak. Er zullen ongetwijfeld fans elders in het stadion zitten, maar we willen de samenklontering voorkomen", aldus Hoogma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties