Hamsik: ''Feyenoord is immers de kampioen van Nederland''

Hamsik: ''Feyenoord is immers de kampioen van Nederland''

Feyenoord kan zich gaan opmaken voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Volgende week wacht de eerste wedstrijd voor de Rotterdammers. Manchester City komt dan op bezoek in De Kuip. Op 26 september speelt de landskampioen tegen de Italiaanse club Napoli. Sterspeler Marek Hamšík waakt voor onderschatting.

''Ik geloof niet dat we in de poule des doods zitten", zegt Hamsik in gesprek met Kicker over de loting van de Champions League. "Maar alle teams zijn goed. De Oekraïners hebben veel ervaring en Feyenoord is immers de kampioen van Nederland, wat veel betekent", zegt de dertigjarige Slowaak.

Vorig jaar bereikte Napoli de achtste finale en werd het uitgeschakeld door Real Madrid. Dit jaar hoopt Hamsik beter te presteren. ''Het winnen van de Champions League is niet ons doel, maar als we goed gefocust zijn en we niet falen in de belangrijke wedstrijden, dan kunnen we het beter doen dan vorig jaar.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties