Van Bronckhorst: ''Klaar voor periode die komen gaat''

Van Bronckhorst: ''Klaar voor periode die komen gaat''

Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar de drukke periode die komen gaat voor Feyenoord. De komende weken volgen de wedstrijden in de competitie, Champions League en de KNVB Beker elkaar in rap tempo op, maar volgens de hoofdtrainer is zijn team er klaar voor. ‘We nemen de ervaring mee van vorig jaar in de Europa League, al zal het niveau nu nog een stuk hoger liggen. Maar wij hebben de groep om daar goed mee om te kunnen gaan’, zegt Van Bronckhorst in gesprek met Feyenoord TV.

De maand september gaat voor Feyenoord van start in Almelo, waar komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Heracles op het programma staat. Van Bronckhorst: ‘De focus ligt volledig op die wedstrijd, al plannen we natuurlijk ook vooruit. Zo bekijken we bijvoorbeeld ook tegenstanders die we in de weken erna treffen. Wedstrijden tegen Heracles zijn zeker uit vaak lastig en dit jaar zijn ze goed begonnen, onder meer met de overwinning op Ajax. Wij weten waar onze kansen liggen en als we daar goed mee omgaan, kunnen we ook in Almelo drie punten pakken.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties