Feyenoord 2 met Larsson onderuit tegen NAC Breda

Feyenoord 2 met Larsson onderuit tegen NAC Breda

Feyenoord 2 wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. De ploeg van Roy Makaay en Jan Wouters nam het donderdag in de derde speelronde van de Reservecompetitie op tegen NAC Breda 2, maar ging met 0-1 onderuit. Sam Larsson, die vorige week overkwam van sc Heerenveen, maakte zijn eerste wedstrijdminuten in het shirt van de club en kwam ruim een uur in actie.

De paar honderd toeschouwers in De Kuip zagen hoe Feyenoord 2 al snel op achterstand kwam. Een aanval van de bezoekers leidde tot een voorzet vanaf de rechterkant, waarna verdediger Davy Kaptein de bal ongelukkig achter doelman Ramon ten Hove werkte. In de jacht op de gelijkmaker kwam de ploeg pas tegen het einde van de eerste helft tot een echt wapenfeit. Het afstandsschot van Cheick Touré kon echter gekeerd worden door doelman Niemczzycki.

In het tweede deel van de wedstrijd wisten de Rotterdamse reserves mede dankzij Larsson voor een stuk meer gevaar te zorgen. De Zweedse aanvaller bracht onder andere Michiel Kramer in stelling, maar het schot van de spits miste kracht. Een latere aanval die eveneens werd opgebouwd door Larsson had Emil Hansson als eindstation. Het Noorse talent zag zijn inzet echter over gaan. Een doelpunt bleef zodoende uit, waardoor de Brabantse bezoekers als winnaar van het veld stapten.

Feyenoord 2 – NAC Breda 2 0-1
Scoreverloop:
6’ 0-1 Kaptein (e.d.)

Scheidsrechter: Martens

Opstellingen
Feyenoord 2: Ten Hove; Van Wetten (90’ Van den Ende), Kaptein (90’ Butter), Lewis, Malacia; Amrabat, Vente, Hansson; Touré, Kramer en Larsson (66’ Zwarts).
NAC Breda 2: Niemczycki; Vliet, Broeren (88’ Molenschot), Van Gestel, Glim; Nijholt, Korte (72’ Kuyper), Stenzler, Snepvangers (83’ Van Hooijdonk); Korte, Sprangers en Reuvers.

Feyenoord 2 met Larsson onderuit tegen NAC Breda
Feyenoord 2 met Larsson onderuit tegen NAC Breda

[title=Liveblog]

[live=172 items=10]

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties