Christian Gyan bedankt Feyenoord-supporters

Christian Gyan bedankt Feyenoord-supporters

Er is op dit moment al ruim 23.000 euro ingezameld voor Christian Gyan. De oud-Feyenoorder kampt met gezondheidsproblemen en financiële problemen. Feyenoord-supporters zijn hierdoor spontaan een inzamelingsactie begonnen en dat blijkt een groot succes.

Christian Gyan geeft aan geraakt te zijn door de actie en bedankt de Feyenoord-supporters in onderstaande video. De oud-verdediger kan door gezondheidsproblemen problemen niet meer werken. ''Hij is ook altijd goed geweest voor anderen, dan verdien je het dat nu een ander iets voor jou doet”, zegt Jeffrey, één van de initiatiefnemers, in gesprek met FSV De Feijenoorder.

Supportersgroep De Noordzijde heeft inmiddels via schrijver Michel van Egmond contact gehad met de oud-speler en zijn familie, die de actie een hartverwarmend initiatief noemen. ''We begonnen al met 1600 euro, maar nu de media en andere supporterssites de actie hebben opgepakt, gaat het hard. We zijn nu in gesprek hoe we de steun het beste kunnen regelen voor Gyan.''

Klik hier voor meer informatie

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties