El Hankouri: ''Hoop dat ik hier mijn speelminuten kan maken''

El Hankouri: ''Hoop dat ik hier mijn speelminuten kan maken''

Mo El Hankouri speelt dit seizoen bij Willem II. Feyenoord verhuurt de jonge aanvaller annex middenvelder voor één seizoen aan de club uit Tilburg. Bij de Rotterdamse club leek de kans op speelminuten, zeker door de komst van Sam Larsson, gering voor de 20-jarige El Hankouri.

“Ik hoop dat ik hier ervaring kan opdoen in de Eredivisie en mijn speelminuten kan maken”, zegt hij tegenover Willem II TV. “Die kans was bij Feyenoord dit seizoen niet heel groot. Ik hoop dat ik hier alles kan geven. Wat ik al weet van Tilburg? Dat rapper Boef hier woont”, zegt hij met een lach.

Ook Joris Mathijsen, oud-Feyenoorder en tegenwoordig technisch directeur van Willem II, is blij met de tijdelijke komst van El Hankouri. “Mo staat bekend als een groot talent uit de Feyenoord jeugdopleiding. Hij is snel, kan een tegenstander passeren en is doelgericht. We zijn blij dat we hem voor dit seizoen mogen verwelkomen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties