''Feyenoord is op dit moment de meest stabiele club''

''Feyenoord is op dit moment de meest stabiele club''

Feyenoord is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. De Rotterdamse club kroonde zich vorig seizoen tot landskampioen en wist ook de eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen te winnen. Ook Gertjan Verbeek, oud-trainer van de club, is onder de indruk van Feyenoord.

“Ik vind dat Feyenoord op dit moment de meest stabiele club is”, zegt hij in Voetbal Inside. “Ze hebben weinig veranderingen gehad. Aan de linkerkant zijn ze er op vooruit gegaan, de rechterkant moet zich nog bewijzen. Jean-Paul Boëtius speelt goed, Sam Larsson komt daar nog bij.”

“Ze hebben snel het elftal bij elkaar gekregen, deze zomer. Ze wonnen ook nog de Johan Cruijff Schaal, wat vertrouwen geeft. Je merkt tijdens de interviews hoe ze met elkaar omgaan. De chemie binnen dat team is goed. Ook Michiel Kramer heeft zich redelijk in zijn rol geschikt. Ik denk dat Giovanni nu de juiste touch heeft geraakt en een goede chemie heeft met zijn groep.”

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties