Napoli: vooralsnog geen kaarten voor Feyenoord

Napoli: vooralsnog geen kaarten voor Feyenoord

Feyenoord is door SSC Napoli geïnformeerd dat de Italiaanse club van de Italiaanse autoriteiten nog geen toestemming krijgt om kaarten aan Nederlanders te verkopen voor de Champions League wedstrijd van dinsdag 26 september.

In de schriftelijke mededeling stelt Napoli dat aan Feyenoord dan ook vooralsnog geen kaarten beschikbaar kunnen worden gesteld. Dit op last van de Italiaanse politie en justitie, die eerder deze maand dezelfde maatregel nam tegen Franse supporters rond de play-off wedstrijd tussen Napoli en OSC Nice. In de mededeling aan Feyenoord zijn overigens geen argumenten genoemd voor deze maatregel.

Feyenoord zoekt contact met onder meer de KNVB en de UEFA om met ondersteuning van deze partijen de exacte redenen te achterhalen en vooral ook om te bezien of er toch nog mogelijkheden zijn om kaarten beschikbaar te krijgen voor haar supporters.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties