Van Hanegem: ''Leg de lat nou iets hoger als kampioen''

Van Hanegem: ''Leg de lat nou iets hoger als kampioen''

Feyenoord won gisteren ruim van Willem II in De Kuip. De Rotterdamse club wist met maar liefst 5-0 te winnen. Toch was het volgens Willem van Hanegem geen goede wedstrijd van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Feyenoord begon slap aan het duel en de Tilburgers kregen daardoor enkele mogelijkheden om om voorsprong te komen.

''Dat hautaine in de openingsfase, daar schrok ik van hoor. Dat bleef nu onbestraft. Maar leg de lat nou verdorie iets hoger als kampioen, werk geconcentreerd toe naar die Champions League. Geef Gabriel Jesus van Manchester City of Dries Mertens van Napoli die ruimte en je speelt vanaf minuut één een verloren wedstrijd.''

Na afloop van de wedstrijd was iedereen lovend over Feyenoord. De voetbalprominenten geven zelfs aan dat de Rotterdammers nu titelfavoriet zijn. Willem van Hanegem snapt hier weinig van. Als je zo start in Europa sta je al ruim achter. ''Daarom snap ik de euforie ook niet zo, die gisteren in de Kuip heerste. Wie zo snel tevreden is, zet nooit de volgende stap,'' zegt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties