Voetbalprominenten eensgezind: ''Feyenoord is titelfavoriet''

Voetbalprominenten eensgezind: ''Feyenoord is titelfavoriet''

Feyenoord heeft ook de derde competitiewedstrijd van het nog prille voetbalseizoen gewonnen. De regerend landskampioen overrompelde de Tilburgers in De Kuip. Willem ll werd met een 5-0 nederlaag naar huis gestuurd. De tafelgasten van het voetbalprogramma Studio Voetbal waren vanavond dan ook zeer te spreken over de prestatie van de Rotterdammers.

Oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk is lovend over de eerste helft van Feyenoord. “Eerste helft was echt zeer goed, mooie en makkelijke goals. Het verschil was enorm met Willem ll, je kan dan betwisten of Feyenoord zo goed was of Willem ll zo slecht. Ik denk dat Feyenoord wel zo goed was vandaag trouwens.” Voetbalanalist Aad de Mos is van mening dat Feyenoord vooral goed ingekocht heeft tijdens de transferperiode. “Haps en Boëtius zijn echt goede aankopen. Feyenoord gaat straks Champions League spelen en de nasleep van deze wedstrijden zal echt nadelig kunnen zijn voor de wedstrijden in de Eredivisie erna”, aldus De Mos.

Feyenoord zal op drie fronten (Eredivisie, Beker en Champions League) zijn wedstrijden gaan spelen de komende maanden. Voetbaljournalist Willem Vissers betwist het optimisme van onder andere voetbalcoach Zeljko Petrovic dat Feyenoord kans maakt op overwintering in Europa. “Feyenoord heeft een zware loting gehad; Napoli is echt een goede ploeg met veel kwaliteiten. Manchester City is weliswaar niet in vorm momenteel, maar zijn nog steeds Europese top. Ik kan mij niet voorstellen dat Feyenoord de volgende ronde van het Miljardenbal zal halen en Shakthar blijft een goede ploeg om rekening mee te houden. Doorstoten richting de Europa League zou al een fantastische prestatie zijn. Voor de titel hebben zij momenteel de meeste indruk achtergelaten ten opzichte van de concurrenten.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties