Van der Looi: ''Het was al klaar na twintig minuten''

Van der Looi: ''Het was al klaar na twintig minuten''

Willem II-trainer Erwin van de Looi is geschrokken van zijn ploeg. Feyenoord kende zondagmiddag geen enkele moeite met zijn club. (5-0). Dat lag uiteraard aan de kracht van de Rotterdammers, maar de bezoekers kwamen ook niet best voor de dag.

"De cijfers zijn duidelijk. Dit is niet goed. We verdedigen echt dramatisch. Het was al klaar na twintig minuten. Dan moet je proberen om niet heel veel doelpunten om je oren te krijgen", zegt Van de Looi na afloop van de wedstrijd in gesprek met de NOS.

"Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Tegen Excelsior was dat ook al zo. Het dekken gaat niet goed. We zijn niet meedogenloos genoeg", moppert hij verder. "We zijn achterin ook nog op zoek naar versterkingen. Ik wil er graag nog iemand bij hebben."

Na rust heeft Willem II er alles aan gedaan om de schade te bepreken. Dit zag ook Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. ''Ik vond ons niet met de handrem erop spelen, maar er was gewoon minder ruimte. Willem II stond met acht man achter de bal."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties