Feyenoord al 24 thuiswedstrijden ongeslagen in de Eredivisie

Feyenoord al 24 thuiswedstrijden ongeslagen in de Eredivisie

Feyenoord kan met veel vertrouwen toeleven naar de volgende thuiswedstrijd, aanstaande zondag om 12:30 uur tegen Willem II. Het team van trainer Giovanni van Bronchorst kan in De Kuip een vervolg geven aan een aantal sterke series.

Ongeslagen
Feyenoord is al 24 achtereenvolgende thuiswedstrijden ongeslagen in de Eredivisie. De laatste thuisnederlaag in de competitie dateert van ruim anderhalf jaar geleden, op 31 januari 2016 tegen ADO Den Haag (0-2).

Scoren in De Kuip
Sinds die nederlaag tegen ADO Den Haag is Feyenoord niet alleen ongeslagen in De Kuip, ook scoorde het daarna in alle thuiswedstrijden minimaal een keer. Wanneer Feyenoord zondag tegen Willem II het net vindt, heeft het dus 25 achtereenvolgende thuiswedstrijden in de Eredivisie gescoord.

Twaalf zeges op rij
Feyenoord won de laatste twaalf thuiswedstrijden in de Eredivisie in De Kuip. De laatste keer dat de club meer competitieduels op rij won in eigen huis, was tussen oktober 2002 en september 2003 (vijftien).

Uitverkocht
Feyenoord speelt zondag tegen Willem II voor de 21ste keer achter elkaar een thuiswedstrijd in de Eredivisie in een uitverkocht stadion. De laatste keer dat De Kuip niet uitverkocht was voor een competitiewedstrijd, was op 2 april 2016 in de stadsderby tegen Excelsior.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties