El Ahmadi bedankt supporters: ''Zij geven ook de drive''

El Ahmadi bedankt supporters: ''Zij geven ook de drive''

Voor Karim El Ahmadi is het winnen van de Gouden Schoen een ‘jongensdroom die uit komt.’ Dat zei de 32-jarige aanvoerder van Feyenoord maandagavond op het Voetballer van het Jaar Gala 2017, waar hij de trofee kreeg uitgereikt. ‘Ik heb altijd gezegd dat ik ooit kampioen wil worden en de Gouden Schoen wil winnen. Nu pak ik beide prijzen een jaar tijd. Daar wil ik iedereen bij Feyenoord voor bedanken. De spelers, trainers, medische staf en ook de supporters. Zij geven ook de drive om elke week weer te presteren."

El Ahmadi was niet de enige Feyenoorder die in de prijzen viel in Hilversum. Zo won Eric Botteghin (‘Geweldig, ik ben heel trots en blij’) de Zilveren Schoen, was de Bronzen Schoen voor Jens Toornstra (‘Dit was een superseizoen’) en ging ook Nicolai Jørgensen dankzij zijn topscorerstitel niet met lege handen naar huis. Het was dan ook niet verwonderlijk dat technisch directeur Martin van Geel met volle teugen genoot van de avond. ‘Ik ben enorm trots. Voor de eerste keer in de historie gaan alle schoenen naar spelers van dezelfde club, je kan dit dus bijna een Feyenoord-gala noemen.’

Feyenoord TV was ook aanwezig op het gala en sprak met de winnaars van de prijzen en twee trotse directeuren van Feyenoord. Bekijk de reportage in de videospeler.

Lees meer over
Eric Botteghin Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties