Kein Geloel: ''Als Sjakie zondag maar niet op middenstip staat''

Kein Geloel: ''Als Sjakie zondag maar niet op middenstip staat''

En ja hoor! We gaan nog even door met prijzen pakken: volle buit bij het Voetballer van het Jaar Gala! Maar misschien nóg opvallender: Sjaak Swart die vol overtuiging de microfoon pakt en het heilige Hand in Hand gaat spelen. Freek, Johan en Rob kunnen er in deze aflevering van Kein Geloel nog wel (met enige plaatsvervangende schaamte) om lachen, maar o wee Sjaak: als je maar niet zondag ineens op onze middenstip staat! We staan tenslotte nergens meer van te kijken.

Gelukkig werd er ook nog gevoetbald én gewonnen in Kralingen en kijken we reikhalzend uit naar donderdag: de Champions League-loting! Dilemma: gaan we voor sportief de gunstigste pool of willen we het opnemen tegen de groten der aarde? Tot slot discussiëren we ook nog even over het vuurwerkverbod in de Kuip en het verbod om zelf drank mee te nemen naar Varkenoord: pure betutteling of heeft Feyenoord gelijk? In ieder geval: is met elkaar praten niet gewoon de beste manier om dingen op te lossen?

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties