Van Geel: ''Er is gebeurd wat we gehoopt hadden''

Van Geel: ''Er is gebeurd wat we gehoopt hadden''

Terwijl het nieuwe seizoen alweer begonnen is werd er vanavond tijdens het Voetballer van het Jaar Gala nog een keer teruggekeken naar vorig seizoen, waarin Feyenoord zich voor het eerst in 18 jaar tot landskampioen van Nederland mocht kronen. Verschillende voetbalprominenten binnen de voetbalwereld hebben de Gouden, Zilveren én Bronzen schoen aan louter Feyenoorders toegekend. Een historische prestatie, erkent ook technisch directeur Martin van Geel.

Het kan de TD van Feyenoord bekoren dat het podium tijdens het Gala rood-wit kleurde. Martin van Geel is erg trots op de prestatie van vorig jaar. “Het maakt mij trots dat Karim, Eric en Jens hier vanavond hun prijzen mochten ophalen, het is nog nooit eerder voorgekomen dat de drie schoenen bij één club terecht komen. En dan heb ik Nicolai Jorgensen met de topscorerstitel nog niet eens genoemd. Dan schrijf je in alle opzichten historie”, geeft Van Geel aan in gesprek met FOX Sports.

Dat Ajax-spits Kasper Dolberg de prijs voor Talent van het Jaar heeft gewonnen mocht de pret voor Van Geel niet drukken. “Daar kunnen we mee leven bij Feyenoord. We gunnen anderen ook iets. Het is een fantastisch jaar geweest. Deze mensen kunnen niet excelleren als niet iedereen er achter staat.” Tijdens het interview werd ook kort besproken hoe Martin van Geel de transferperiode tot dusver heeft ervaren. “Er is gebeurd wat we gehoopt hadden. We wisten dat Kuyt zou stoppen en Elia zou vertrekken. Het verlies van Karsdorp en Kongolo is groot, maar we hebben erop kunnen anticiperen. Onder de streep zijn we zeer tevreden over de samenstelling van de selectie.”

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties